​Jäsenasiat:
​hallitus@toisk.fi

Ilmoita sähköpostissa nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollisten perhejäsenten nimet sähköpostiosoitteineen.
 

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa koiratoiminnasta kiinnostunut henkilö, joka hyväksyy jäsenhakemuksessa allekirjoituksellaan jäsenellä olevat oikeudet ja velvoitteet.

Jäsenyyttä haetaan täyttämällä jäsenlomake. 

Lomakkeen täytettyäsi, saat muutaman päivän sisällä maksuohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. 

Mikäli lomake ei toimi tai et saa maksutietoja, otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hallitus@toisk.fi.

Jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan kerhon järjestämiin maksullisiin ja maksuttomiin koulutuksiin ja tapahtumiin, jäsenetuihin sekä saavat muutaman kerran vuodessa jäsenkirjeen.

Jäsenkirje toimitetaan sähköisessä muodossa. Jäsenen velvollisuuksiin kuuluu jäsenmaksun maksaminen. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu 2 kk kuluttua laskun eräpäivästä, jäsen katsotaan eronneeksi.

Ilmoittakaa yhteystietojen muutoksista välittömästi sähköpostilla hallitukselle, jotta jäsenposti löytää jatkossakin perille! Huomioi myös, että toimitamme jäsenkirjeet vain sähköpostitse - muista siis ilmoittaa, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu!

Vastaamme kaikkiin saapuneisiin viesteihin.
Mikäli et saa viestiisi vastausta seitsemän päivän kuluessa, ota yhteyttä uudelleen hallitus@toisk.fi!

Toijalan Seudun Koirakerho - ToiSK r.y.
Kantasäästöpankki, Akaan konttori

FI07 4252 1420 0043 30

summa:
25 € / jäsen ja 5 € / perhejäsen

viesti:
Jäsenmaksu 2024 / Etunimi Sukunimi

Viestikenttään on ehdottomasti merkittävä kerhon jäsenen nimi, sillä pelkkien maksajatietojen perusteella emme tiedä kenen jäsenmaksusta on kysymys!


Lähetämme jäsenmaksulaskut sähköisesti niin uusille, kuin vanhoillekin jäsenille. Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus kokouksessaan, minkä jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Älä maksa jäsenmaksua ennen kuin olet saanut yhdistykseltä jäsenmaksua koskevan laskun!

Sääntöjemme mukaan kerhon jäsen katsotaan eronneeksi, mikäli hän kahden (2) kuukauden ajan jättää jäsenmaksunsa maksamatta.

 

Jäseneksi liittyminen on ilmaista mikäli liityt loppuvuoden (lokakuu-joulukuu) aikana, jolloin ensimmäinen jäsenmaksu tulee maksettavaksi seuraavan vuoden alussa.
 

JÄSENASIAT