AKTIVITEETTIRYHMÄ KOKOONTUU TIISTAINA 23.3.

Aktiviteettiryhmä avoin kaikille jäsenille: Huomenna, 23.3. kokoonnutaan Nahkialanlammella klo 18.00. Yhteislenkki, jolla ohituksia, ja halukkaille BH -kokeen liike jossa koira kytkettynä yksin ja toinen koirakko ohittaa kauempaa. Tietenkin omia ideoita ja toivomuksia häiriötreeneistä saa tuoda mukanaan tai kirjoittaa alle


KAKKATALKOOT LAUANTAINA 27.3.

Kevät tulee ja koirankakkakeskustelut odottavat lumen sulamista ja kakkojen esiintuloa.. ToiSK ry
järjestää kakkatalkoot Viialassa ja Toijalassa, toivottavasti näin saamme koiraharrastajille positiivista huomiota ja mukavimpia lenkkeilyhetkiä niin koirallisille kuin koirattomillekin ihmisille :) Kaikki reippaalla ja iloisella mielellä varustettuina mukaan!

Kokoontumispaikat:

Viialan kirkon parkkipaikka kello 14

Nahkialan lampi, TB:n parkkipaikka kello 16
 

 

 

Kerhon sivujen päivittäminen on edennyt jokseenkin joutuisasti. Sivut on tänään julkaistu uudelleen nettiin ja FB-sivullammekin on nyt informoitu siitä, että sivut ovat taas kerholaisten ja muiden toiminnastamme kiinnostuneiden saatavilla.
Sivuilta saattaa vielä löytyä joitakin virheitä ja niitä korjataan heti havaittaessa. Kuvia ja muuta matskua lisäillään vähitellen, tällä hetkellä tavoitteena oli saada perustiedot ajan tasalle sekä hieman päivittää sivujen ulkoasua. Tässä on päästy hyvään alkuun ja kevään mittaan pyrimme kehittämään sivuja edelleen parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Kaikki palaute ja mahdolliset vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!

Kaipaamme kuvia sivuille - jos sinulla on kuvia yhdistyksen treeneistä tai kentältä, älä epäröi tarjota kuvia käyttöömme!

Meitä voi lähestyä sähköpostitse hallitus@toisk.fi :)