AKTIVITEETTIRYHMÄ KOKOONTUU TIISTAINA 23.3.

Aktiviteettiryhmä avoin kaikille jäsenille: Huomenna, 23.3. kokoonnutaan Nahkialanlammella klo 18.00. Yhteislenkki, jolla ohituksia, ja halukkaille BH -kokeen liike jossa koira kytkettynä yksin ja toinen koirakko ohittaa kauempaa. Tietenkin omia ideoita ja toivomuksia häiriötreeneistä saa tuoda mukanaan tai kirjoittaa alle


KAKKATALKOOT LAUANTAINA 27.3.

Kevät tulee ja koirankakkakeskustelut odottavat lumen sulamista ja kakkojen esiintuloa.. ToiSK ry
järjestää kakkatalkoot Viialassa ja Toijalassa, toivottavasti näin saamme koiraharrastajille positiivista huomiota ja mukavimpia lenkkeilyhetkiä niin koirallisille kuin koirattomillekin ihmisille :) Kaikki reippaalla ja iloisella mielellä varustettuina mukaan!

Kokoontumispaikat:

Viialan kirkon parkkipaikka kello 14

Nahkialan lampi, TB:n parkkipaikka kello 16
 

 

 

Kaikille kerhon jäsenille avoin aktiviteettiryhmä kokoontuu tiistaina 23.3. Nahkialanlammella kello18. Vetäjät Helenan ja Tuijan löydät Teboilin kylmäaseman piha-alueelta odottelemasta osallistujia :) Aktiviteettiryhmä avoin kaikille jäsenille: Huomenna, 23.3. kokoonnutaan Nahkialanlammella klo 18.00. Yhteislenkki, jolla ohituksia, ja halukkaille BH -kokeen liike jossa koira kytkettynä yksin ja toinen koirakko ohittaa kauempaa. Tietenkin omia ideoita ja toivomuksia häiriötreeneistä saa esittää ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan :) Koronarajoituksia on ulkona mahdollista noudattaa, kun pidetään huolta etäisyyksistä sillä ohitusharjoitukset sallivat runsaan etäisyyden pitämisen.
 

Lauantaina 27.7. kokoonnumme kello 14 koirankakkatalkoiisiin.
Kerätään yhdessä kevään kunniaksi koiran kakat pois Nahkialanlammen ympäristöstä ja Viialan keskustasta! Kokoontuminen on Viialassa kirkon parkkipaikalla ja Toijalassa Teboil kylmäaseman luona.

Tulkaapa kaikki mukaan osaltamme lisäämään suvaitsevaisuutta koiraharrastusta kohtaan ja raikastamaan kevättä!


 

Hallitus suunnittelee edelleen kevään toimintaa kokoontumisrajoitukset huomioiden ja aktiviteettiryhmä kokoontuu ainakin joitakin kertoja, joten kannattaa seurailla kerhon verkkosivuja ja Facebookia!

Kuvalla huomiota ;) Oheinen kuva talvisista vetoharjoituksista, kevään tullen jatkettaneen kärrynvetoharjoituksilla :)