AKTIVITEETTIRYHMÄ KOKOONTUU TIISTAINA 23.3.

Aktiviteettiryhmä avoin kaikille jäsenille: Huomenna, 23.3. kokoonnutaan Nahkialanlammella klo 18.00. Yhteislenkki, jolla ohituksia, ja halukkaille BH -kokeen liike jossa koira kytkettynä yksin ja toinen koirakko ohittaa kauempaa. Tietenkin omia ideoita ja toivomuksia häiriötreeneistä saa tuoda mukanaan tai kirjoittaa alle


KAKKATALKOOT LAUANTAINA 27.3.

Kevät tulee ja koirankakkakeskustelut odottavat lumen sulamista ja kakkojen esiintuloa.. ToiSK ry
järjestää kakkatalkoot Viialassa ja Toijalassa, toivottavasti näin saamme koiraharrastajille positiivista huomiota ja mukavimpia lenkkeilyhetkiä niin koirallisille kuin koirattomillekin ihmisille :) Kaikki reippaalla ja iloisella mielellä varustettuina mukaan!

Kokoontumispaikat:

Viialan kirkon parkkipaikka kello 14

Nahkialan lampi, TB:n parkkipaikka kello 16
 

 

 

Päädyimme vuoden alussa vaihtamaan palveluntarjoajaa ja valitettavasti tästä syystä verkkosivujen ja sähköpostiemme toiminnassa on ollut ongelmia. Nyt tilanne kuitenkin helpottaa  ja olemme päässeet alkuun uudeston sivuston kanssa, joten vähitellen saamme toivottavasti verkkosivut rakennettua loppuun. Oleellisen tiedon löytyminen on kuitenkin tällä hetkellä päätavoite - kuvia ja muuta tietoa lisäillään muutaman viikon kuluessa.